Pääkaupunkiseutu
Lappeenranta
Hämeenlinna
Vaasa
Rovaniemi
Nokia
Tampere
Hyvinkää
Seinäjoki
Turku

Laaja kohdekartta

Kohteemme sijaitsevat ympäri Suomea ja käsittävät kaikentyyppisiä kohteita logistiikasta toimistotaloihin ja yrityspuistoista asuntoihin. Tutustu vapaisiin toimitiloihin tästä.

Vapaat toimitilat

Tällä hetkellä vuokrattavissa on toimisto- ja liiketilaa eri kohteissa pääkaupunkiseudulla. Tutustu kohteisiin.

35+

 

kohdetta

Jokainen toimitila on samaan aikaan sekä erilainen että samanlainen. Otamme vastuun parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamisesta vuokralaisille sekä huolehdimme ja ennakoimme kiinteistön kuntoon liittyviä seikkoja koko sen elinkaaren kannalta. Kokonaisvaltaisella kohdekohtaisella näkemyksellä tarjoamme asiakkaidemme sijoituksille parhaat edellytykset lisäarvon tuottamiselle.

Mannerheimintie 15

Töölön Sokeritehtaan alueelta on purettu kaikki muut rakennukset paitsi Suomen Sokerin punatiilinen pääkonttori rakennus, jota herätellään uuteen loistoon Juholan manageerauksessa.

Katso vapaat tilat.

Aleksi 36

Aleksanterinkatu 36 on Juholan manageerauksessa oleva arvokiinteistö Helsingin ydinkeskustassa.

Katso vapaat tilat

40+

 

kohdetta

Hotellikiinteistöjen tekninen manageeraus on laji, jonka taidamme hyvin ja jota olemme tehneet pitkään. Hotellioperaattoreilla on valtava määrä tietoa asiakaskokemuksista, jossa myös itse kiinteistö ja sen kehittäminen ovat usein isossa roolissa. Tiivis yhteistyö hotellioperaattoreiden kanssa on avainasemassa tavoitteessamme huolehtia omistaja-asiakkaidemme intresseistä.

Scandic Helsinki Aviacongress

Juhola toimi projektinjohtana Scandic Helsinki Aviacongress –hotellin huonesaneerauksurakassa. Yhteensä yhteistyössä käyttäjän kanssa toteutetussa urakassa uusittiin 300 hotellihuonetta, sisältäen myös kaikki kylpyhuoneet.

Hotellin www-sivut

3

puistoa

Hoidossamme olevien yrityspuistojen käyttöasteet ovat aina olleet loistavia. Menestykseen tällä osa-alueella on erityisesti vaikuttanut korkeaan käyttäjätyytyväisyyteen, markkinointiin ja palveluiden laadun valvontaan ja kehittämiseen liittyvät toimenpiteet, joihin olemme panostaneet vahvasti tähän asti ja jotka tulemme pitämään prioriteetteina myös jatkossa.

Apollo Business Center

Apollo Businss Center on noin 5000 m2 kokonaisuus Espoon Perkkaalla. Monipuolinen palvelutarjonta ja erityisen suosittu lounasravintola ovat Apollon valttikortteja.

Apollo Business Centerin kotisivut

Derby Business Park

Derby Business Park on Juholan manageeraama, poikkeuksellisen energiatehokas ja viihtyisä yrityspuisto Espoon Perkkaalla. LEED Platinum sertifikaatin arvoinen kokonaisuus on saavutettu noudattamalla erittäin tiukkoja ympäristökriteerejä.

Derby Business Park kotisivut

Stella Business Park

Stella Business Park on Juholan johtama yrityspuisto Espoon Leppävaarassa. Stellaa kutsutaan myös usein Suomen suosituimmaksi yrityspuistoksi sen erittäin korkean käyttöasteen vuoksi.

Stella Business Park kotisivut

120

 

kohdetta

Vuokralaisille asunnot ovat koteja. Tämä totuus asettaa omat vaatimukset asuntoja manageeraavalle taholle. Erityistä herkkyyttä ja yhteistyökykyä vaativassa lajissa henkilökohtainen palvelu ja avoin viestintä ovat olleet menestyksemme tekijöitä. Molemmat osapuolet hyötyvät eniten kun vuokralaisten ja omistajien tarpeet onnistutaan sovittamaan yhteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Apollonkatu 21

1930-luvulla valmistunut Apollonkatu 21 tarjoaa kodin lähes 50:lle asukkaalle Helsingin Etu-Töölössä. Vuosien saatossa peruskorjatussa kiinteistössä käyttöaste Juholan manageerauksen aikana on aina ollut korkea ja asukasvaihtuvuus vähäistä.

5

 

retail puistoa

Retail-puistot ovat ainutlaatuisia sijoituskohteita. Niiden menestys ja arvo määräytyy pitkälti vuokralaisten menestyksen mukaan. Yhteisten synergioiden luominen käyttäjien välille ja uusien profiililtaan sopivien käyttäjien houkutteleminen kohteeseen, joka puolestaan istuu kuluttajien demografiaan, ovat avainasemassa retail-puistojen onnistuneessa johtamisessa.

Moukarinkuja 2

Tuusulan Sahankulman liikekeskusalueella erilaisia käyttäjälähtöisiä tilaratkaisuja tarjoava kohde. Lähes täyteen vuokratussa kohteessa tällä hetkellä vapaata tilaa 1600 m2. Tutustu vapaisiin tiloihin tästä.